Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdek'li Atletler başarıya doymuyor

Erdek

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Atletizm Takımı aynı zamanda Atletizm Milli Takımı Hocası Niyazi Gülhan, Bölgesel Kros Ligi 1. Kademe Yarışlarında elde ettikleri başarıyı azmin zaferi olarak niteledi.

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Atletizm Takımı aynı zamanda Atletizm Milli Takımı Hocası Niyazi Gülhan, Bölgesel Kros Ligi 1. Kademe Yarışlarında elde ettikleri başarıyı azmin zaferi olarak niteledi.
Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandırılması amacıyla düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 1. Kademe Yarışları 12 Ekim 2014 Pazar günü sona gerçekleştirildi.

Küçükler-Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 1.Kademe Yarışmaları, küçük kızlarda 407, yıldız kızlarda 186 sporcu kayıt yaptırırken, küçük erkeklerde 480, yıldız erkeklerde 284 sporcu olmak üzere toplamda 1357 sporcu, takım kızlarda 151, erkeklerde 204 toplam 355 takımın katılımı ile organize edildi.
Küçükler-Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Ligi 1. kademe yarışmaları, Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi, Akdeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz Bölgelerinde yapılan yarışlarla sona erdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve Balıkesir Gençlik Spor Kulübü bünyesinde, Erdek’ten 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan eşliğinde, yarışmaya katılan 18 Eylül Orta Okulu Atletleri Edanur Karaduman ve Umut Demir, Kapıdağ Anadolu ve Meslek Lisesi öğrencilerinden Rümeysa Öztürk ve Görkem Hasırcı takım arkadaşları ile birlikte büyük bir mücadele örneği gösterdi. Erkek takımının 3.lük kupası kazandığı yarışmada kızlarda iyi derece yaparak 26 Ekim’de Pamukkale/Denizli’de yapılacak olan 2. Kademe yarışlarına katılmayı hak ettikleri belirtildi.
Yarışmayı değerlendiren Niyazi Gülhan, sporcuları ile büyük bir özveride bulunduklarını belirtip, her anı her yeri değerlendirerek yoğunluklu olarak antrenman yaptıklarını ifade etti.
Çocuklara güzel bir gelecek hazırlamak için elinden geleni yapmaya çalıştığını kaydeden Gülhan, “Çocukların çoğu beden eğitimi öğretmeni olmak istiyor. Amacım onları iyi ve ahlaklı birer sporcu olarak yetiştirmek olduğu gibi, hem de iyi bir beden eğitimi öğretmeni yapmak. Onların spor hayatı kadar dersleri de benim için çok önemli. Derslerini de yakından takip ediyorum. Bu konuda 18 Eylül Ortaokulu ile Kapıdağ Anadolu ve Meslek Lisesi öğretmenleri ve idarecileri çocuklarımız için ellerinden gelen özveriyi gösteriyor. Bu konuda da kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Önümüzde çok sayıda yarışma var. Bizden dua ve desteklerini esirgemeyen herkese ayrıca teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerine ekledi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı